Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jídelní lístek od 17.6.  -  21.6.  2024 ROZVOZ

 

PO: Polévka  valašská kyselice

  1.   100g    vídeňský řízek, vařený brambor, salát
  2.   150g    vepřová játra pana Sládka, vařené brambory, salát ( klobása, anglická sl. )
  3.   320g    rýžová kaše s čokoládou politá máslem, kompot ,nápoj   BM
  4.   100g    kuřecí prso po indicku, máslové noky ( jablka, ananas, šlehačka ) Novinka
  5.   1ks smažený řízek, 2ks chléb, hořčice,1/2  makovník

 

ÚT: Polévka hrnečková

  1.   100g    bramborák řezníka krkovičky, dušené zelí
  2.   150g    kotlíková masová směs,2ks houska ( vepř. a uzené maso , žampiony, fazole)
  3.   320g    posvícenské koláče s drobenkou BM
  4.   320g    zeleninový talíř (kuřecí salát),pečivo
  5.   170g tuňákový krém,3ks chléb, 2 ks koláč, pití 

 

ST: Polévka gulášová

  1.   100g    bramborák řezníka krkovičky, dušené zelí
  2.   150g    kotlíková masová směs,2ks houska ( vepř. a uzené maso , žampiony, fazole)
  3.   320g    posvícenské koláče s drobenkou BM
  4.   320g    zeleninový talíř (kuřecí salát),pečivo
  5.   170g tuňákový krém,3ks chléb, 2 ks koláč, pití

 

ČT: Polévka slepičí

  1.   100g    kuřecí prso plněné Hermelínem a ořechy, vařené brambory, salát
  2.   100g    kopaničářské hovězí maso , dušená rýže ( hrášek, klobás)  Novinka
  3.   320g    domácí perník s čokoládou sypaný kokosem  BM
  4.   220g    vaječná amoleta se špenátem, přelitá sýrovou omáčkou, vařené brambory  BM
  5.   2ks bageta plněná šunkou a sýrem, pití

 

: Polévka vsetínská

  1.   100g     krumlovská roštěná, dušená rýže ( párek, kuřecí játra) 
  2.   120g     poličská roláda, bramborová kaše, salát
  3.   320g     tvarohové koláče s perníkovou drobenkou BM
  4.   250g     smažený květák, vařené brambory, salát BM
  5.   ruské vejce, 3 ks raženka,1ks loupák, termix